Instrumental = R+G+B = ασπρό = πύκνωση = πυρήνας
Ακούγοντας το μουσικό κομμάτι προσπαθώντας να γίνει μια επεξεργασία σε αυτό, το χωρίζω, ακουστικά πάντα, σε τρία μέρη. Τα δύο κουπλέ στην αρχή και στο τέλος, και στο instrumental κομμάτι του που βρίσκεται στο κέντρο του τραγουδιού. Έτσι παρατηρώ μια αυξανόμενη πύκνωση μέχρι την κορύφωσή του (instrumental) και μια αραίωση καθώς το τραγούδι πλησιάζει στο τέλος του. Το instrumental μέρος του όμως είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ, αυτό που μου προκαλεί εγρήγορση, συναίσθημα, αυτό που με έκανε να μου αρέσει όλο τα τραγούδι και να το ακούω συνεχώς. Μάλλον ακούω το τραγούδι μόνο για αυτά τα 22 δευτερόλεπτα του. Έτσι έγινε η σύνδεση του τραγουδιού με το πρότυπο RGB, πέρα από την αρχική διάθεση που μου προκάλεσε αυτούς τους χρωματισμούς οι οποίοι μπορεί και να προέρχονται από δικά μου βιώματα ή ταινίες που έχω δει. Το RGB για να δημιουργηθεί ξεκινά σαν Red, Green και Blue, δηλαδή σαν μονάδα, και στη συνέχεια ενώνεται- πυκνώνει για να παράγει διάφορους χρωματισμούς με αποκορύφωμα την απόλυτη πύκνωση το άσπρο.
Ζητούμενο εργαστηρίου: παραγωγή χώρου 60x60x60 εκ. Έγινε μια κατασκευή, ένα κύβος αυτών των διαστάσεων. Το πρότυπο χρώματος RGB αποτελείται από τρείς πηγές Red, Green , Blue. Λόγω αυτού οι πηγές που προαναφέρθηκαν τοποθετήθηκαν στις τρείς από τις τέσσερεις γωνίες του κύβου-κατασκευής. Λειτουργούν σαν προβολείς τον χώρου που έχει κατασκευαστεί και διαχέουν φώς προς τις απέναντι γωνίες. Το φώς όπως και η λογική που ακούω το κομμάτι ξεκινά ,όπως προαναφέρω, ομαλά σαν μονάδα και φτάνει ομαλά σαν μονάδα πάλι στον προορισμό του. Κατά τη διάρκεια της κίνησης αυτής έχουμε μια διαδοχική πύκνωση, (όπως και στο μουσικό κομμάτι, RGB = άσπρο) που παράγει την ίδια αναμονή της όλης διαδικασίας. Την αναμονή για το κεντρικό μέρος του τραγουδιού, την αναμονή για την παραγωγή άσπρου, την εγρήγορση και τη δράση.
δράση Ι : δημιουργία χώρου 60x60x60 εκ. Ο χώρος ακτινοβολείται από τρία σημεία με φώς RGB. Τρία σημεία, τρείς πηγές, τρία χρώματα (Red, Green, Blue). Κάθε φωτεινή ακτίνα φωτός προσομοιώνεται με νήμα. Παρατηρούμε μια διαδοχική πύκνωση των νημάτων-ακτινών καθώς αυτές διαχέονται στο χώρο. Στο μέγιστο σημείο πύκνωσης όπου και ενώνονται και οι τρείς χρωματισμοί, σύμφωνα και με τον τρόπο λειτουργίας του λαμπτήρων RGB, έχουμε απόλυτο λευκό, τον πυρήνα του χώρου-κατασκευής.
δράση ΙI : διαχωρισμός των όψεων του κύβου-κατασκευής σε κάναβο διαστάσεων 5x5x5 εκ. Η καναβοποίηση όλων των όψεων του κύβου έχει σαν αποτέλεσμα να συμπεριλήφθη στη μελέτη και η τρίτη διάσταση z’. Ο κύβος έτσι χωρίζεται σε 1000 επιμέρους κύβους (μέρη του κανάβου) διαστάσεων 5x5x5. Στόχος της παραπάνω διαδικασίας είναι να μετρηθεί το ποσό-ποσοστό ακτινοβολίας-φωτός που αντιστοιχεί σε κάθε κύβο του συνολικού κανάβου.
δράση ΙII : παραδοχή: ακτίνες φωτός = χώρος. Η βασική αναζήτηση είναι τι μπορεί να συμβεί όταν οι ‘’φωτεινές ακτίνες’’ των πηγών RGB αρχίζουν να παίρνουν πάχος-όγκο και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όταν οι ακτίνες-νήματα της αρχικής κατασκευής αρχίζουν να χαρτογραφούνται πάνω στην ύλη πιο έντονα από μια απλή διάχυση του φωτός.
_
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου